DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

SONČNA KREMA SPF25, 100 ml (SonKrem100ml)

Naravna zaščita pred soncem
SONČNA KREMA SPF25, 100 ml
Odori

Pridelovalec: Odori

Naravna sončna krema Odori z mineralnimi filtri poskrbi za zaščito celega telesa. Je certificirana, 100% naravna in koži prijazna - primerna tudi za občutljivejšo kožo.

Več »

Cena: 21,49 €/100 ml

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Odori sončna krema je povsem naravna. Nudi dobro zaščito pred UVA in UVB žarki, poleg tega kožo navlaži in nahrani. Ker ne vsebuje parabenov, silikonov, konzervansov, dišav, mikroplastike in endokrinih motilcev, je primerna tudi za alergike, otroke in nosečnice.

Vsebuje mineralne filtre (titanov dioksid, cinkov oksid), ki ne prodirajo v kožo, ampak naredijo na njej zaščitni sloj, ki odbija sončne žarke. Posledično ne dražijo kože.

Sestavine: Aqua, Titanium dioxide, Zinc oxide, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Helianthus annuus and Beta Carotene*, Cetearyl Olivate and Sorbitan Olivate*, Sodium lactate*, Coco caprylate, D-Panthenol, Hydrolized oats, Prunus dulcis Oil*, Triticum Vulgare Oil*, Cetyl alcohol, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Manganese Oxide, Cocos Nucifera Oil Extract.

Povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Boštjan Lakner s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.