DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

Vsem ženskam želimo...

Vsem ženskam želimo...

24.02.2021

Za raziskovanje sebe in spoznavanje darov, ki jih imajo/imamo ženske je ravno ta praznik tisti, ob katerem se lahko posvetimo temu popotovanju skozi čarobno moč ženske energije. Da boste pri tem uživali zagotovo potrebujete nekaj za dober okus hrane in vina. Oglejte si ponudbo darilnih paketov na naši strani spoljanamizo.si, ki smo jo pripravili s prefinjenim okusom za vsako ženstveno žensko posebej.

Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga po svetu že od leta 1911 praznujejo vsako leto 8. marca. Na ta dan praznujemo ekonomsko, politično in socialno enakopravnost in dosežke žensk. Tudi v Sloveniji so potekali boji za enakopravnost žensk, tako je že leta 1897 začel izhajati ženski časopis Slovenka, prvo žensko društvo pa je bilo ustanovljeno leto pozneje. Pomembna letnica v boju za enakopravnost je 1906, ko je Marija Urbas kot prva Slovenka na graški fakulteti doktorirala iz filozofije.


Če bi radi, da vam nekaj razložijo, prosite moškega. Če bi radi, da bi bilo nekaj narejeno, prosite žensko. (Margaret Thatcher)


Za vsakim pomembnim moškim se skriva pomembna ženska. (Ivana Orleanska)

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.