DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

PRI DOBRI VAGI - nova trgovina v Škofji Loki z lokalnimi dobrotami!

15.06.2021

Uspelo nam je! Pripravili smo trgovino, napolnili police in opravili preglede, da vam lahko ponudimo dobro nakupovalno izkušnjo!

V naši trgovini najdete vse kar ponujamo tudi na spletu. Omogočamo tudi naročilo preko spleta z možnostjo prevzema v fizični trgovini. V trgovini omogočamo tudi nakup na rinfuzo - Prinesi dobro in odnesi dobro, brez smeti!

KAKO DO NAS?

Če pridete iz centra: po klacu navzdol, do mosta, zavijete levo proti parkirišču, greste do slaščičarne mesec, pred slaščičarno mesec zavijete še enkrat levo in ste pred trgovinico Pri Dobri Vagi.

Če pridete s Spodnjega Trga: Čez most in takoj zavijete desno proti parkirišču, ko pridete do slaščičarne Mesec, pred stavbo zavijete levo in ste prispeli pred trgovinico Pri Dobri Vagi.

Delovni čas trgovine:

PON ZAPRTO
TOR ZAPRTO
SRE 8.00-12.00 in 14.00-18.00
ČET 8.00-12.00 in 14.00-18.00
PET 8.00-12.00 in 14.00-18.00
SOB 08.00 - 13.00
NED ZAPRTO

Mi vas že veselo pričakujemo in komaj čakamo, da se oglasite!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.