DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

Družinske božične praznike in srečno novo leto!

Družinske božične praznike in srečno novo leto!

22.12.2021

Ob pogledu na prehojeno pot v tem letu, smo hvaležni za vse priložnosti, ko smo vas lahko osrečili in vam do vrat pripeljali vaš izbor najboljših pridelkov in izdelkov iz naše ponudbe.

Naši dostavljalci so srečno prevozili na tisoče kilometrov, pripravljalci naročil so zložili na stotine kilogramov sadja in zelenjave, vsi skupaj pa smo imeli pred seboj vedno le en cilj - vaše zadovoljstvo.

Cilji ostajajo enaki tudi za prihajajoče leto, vam pa želimo ob prihajajočih praznikih obilo topline v odnosih, polno luči na novih poteh in shrambe, polno zdravja. Če kdaj zmanjka zaloge, pa smo za dopolnitev, le en klik stran, tu spet mi. Želimo, da vaše košarice vedno polni sreča, da se v gajbicah nabira vedno več ljubezni, da v zabojčkih nikoli ne zmanjka smeha & se v kakšen škrnicelj skrijejo še vaše najbolj skrite želje.

Vse dobro vam želi ekipa

trgovinice in spletne trgovine Pri Dobri Vagi

 

Prijava na e-novice

Ob naročilu na naša obvestila o novih ponudbah, člankih in novostih prejmete kot darilo dobrodošlice: urnik za planiranje tedenskega nakupa sadja in zelenjave.

Za vas smo pripravili uporabno orodje, s katerim si pomagate splanirati nakup sadja in zelenjave za cel teden, da bo zaloga optimalna, da ne bo ničesar preveč in ničesar premalo.

Prijavite se in poslali vam bomo planer za tedenski nakup sadja in zelenjave.

    1. Boštjan Lakner s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.