DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

5 RAZLOGOV, ZAKAJ SE ODLOČITI ZA EKOLOŠKO PRIDELANO SADJE IN ZELENJAVO

5 RAZLOGOV, ZAKAJ SE ODLOČITI ZA EKOLOŠKO PRIDELANO SADJE IN ZELENJAVO

29.07.2019

  1. Samo ekološka pridelava je tista, ki je najbolj naravna, saj je tu prepovedano uporabljati pesticide, herbicide in umetna gnojila.
  2. Ko boste poskusili pravi naravni okus sadja in zelenjave, obstaja velika možnost, da boste tudi osebno zrastli. Namreč, ko se enkrat predaš harmoniji pravih, prvinskih, nepopačenih okusov, zelo težko preideš nazaj na ostalo hrano. V okusu ostale hrane nenadoma kar nekaj manjka, občutiš, kot da je ostala hrana neke vrste živilo, to, kar imamo v eko pridelavi, pa je dejansko hrana, saj napolni telo in duha.
  3. Ko se enkrat navadiš na eko svet, nenadoma življenje postane lepše, manj naporno. Seveda, ko pa v hrani ni vseh tistih konzervansov in ostankov strupov, ki jih sicer uživamo.
  4. Pri uživanju eko pridelane hrane dejansko dobimo občutek, da smo del narave, da smo del tiste prvinske svobode, v kateri je pridelek zrasel. Dejansko ima vsak pridelek pečat okolja, v katerem je zorel in dozorel, saj ni popačen s škropivi in napihnjen z umetnimi gnojili.
  5. Cena. Ko se enkrat navadiš na eko sadje in zelenjavo, ugotoviš, da ga uživaš dejansko manj, ker je okus toliko bolj poln in te hitro nasiti. Tako da tisti evro, ki ga daš več ob nakupu, dobiš hitro nazaj zaradi manjše porabe in kar je še pomembnejše, v obliki dobrega zdravja, počutja in skorajda otroškega navdušenja. 
 

Ne spreglejte izdelkov

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.