DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

PONUDBA ZA PODJETJA IN REDNE NAROČNIKE: VEČ SADJA - VEČ ZDRAVJA - VEČ ENERGIJE!

PONUDBA ZA PODJETJA IN REDNE NAROČNIKE: VEČ SADJA - VEČ ZDRAVJA - VEČ ENERGIJE!

20.02.2020

Zato smo za podjetja pripravili eno super posebno ponudbo, ki je ne kaže spregledati. Sodelujemo samo z najboljšimi pridelovalci in dobavitelji, ki jih osebno poznamo in so zaupanja vredni. V sezoni obvezno sodelujemo z domačimi pridelovalci in tudi vsebino ter ceno zabojčkov prilagajamo glede na ponudbo. Tako npr. v sezoni jagod avtomatsko dodamo v zabojček košarico svežih sladkih jagod, v sezoni češenj češnje itd.. V zabojčke pakiramo samo tisto najboljše sadje, ki je trenutno najboljše kar se da dobiti.

Še posebna ponudba pa je ta, da lahko tudi vaši zaposleni kupujejo v naši spletni trgovini s stalnim 10% popustom, ki velja na vse artikle razen na artikle v akciji. Tako lahko vi in ljudje, ki so zaposleni pri vas dobijo res samo vrhunske pridelke in izdelke po resnično ugodni ceni, kar je še dodatna motivacija za ljudi, ki delajo pri vas. V naši spletni trgovini imamo namreč na voljo preko 250 resnično vrhunskih artiklov, od katerih so mnogi ekološke pridelave in izdelave.

Tako imamo v ponudbi poleg svežega sadja in zelenjave tudi suho in sušeno sadje, pestro izbiro doma v Sloveniji pridelanih in mletih mok, kaš, zdrobov, naravne izdelke za osebno higieno, domača olja, sokove....

Dokaz za našo kakovost je tudi to, da nas je v svojo oddajo Kulinarična vandranja povabil g. Roman Končar kot stalne dobavitelje sadja, zelenjave in ostalih dobrot, ki jih imamo v repertuarju. G. Roman Končar je poznan po tem, da sodeluje samo z avtentičnimi tistimi pravimi ponudniki na trgu, ki so vredni zaupanja in ponosno smo, da smo del te domače elite tudi mi.

Izpolnite kontaktni obrazec, da vam pripravimo ponudbo za dostavo pisarniške sadne osvežitve tudi v vaše podjetje!

 

Povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Boštjan Lakner s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.