DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

ZABOJČKI IN GAJBICE SVEŽEGA SADJA IN ZELENJAVE DOMAČIH PRIDELOVALCEV DOSTAVLJENIH NA DOM, DOSTAVLJENIH NA DELOVNO MESTO ALI KAR PREPROSTO V PISARNO

ZABOJČKI IN GAJBICE SVEŽEGA SADJA IN ZELENJAVE DOMAČIH PRIDELOVALCEV DOSTAVLJENIH NA DOM, DOSTAVLJENIH NA DELOVNO MESTO ALI KAR PREPROSTO V PISARNO

06.03.2020

Kaj so bistvene prednosti dostave sveže sadne gajbice na delovno mesto?
Kadar imate sveže domače ali eksotično sadje na dosegu roke boste zagotovo večkrat posegli po njem. Še posebej je okusna prava domača gajbica ali pa zabojček svežega ekološko pridelanega sadja v vašo pisarno ali na vaše delovno mesto, pa tudi ne smemo pozabiti, na vaš dom, kjer takšen, jaz pravim eko zelen zabojček pričara pravo domačno vzdušje. To pa vas bo pripeljalo do boljšega počutja in zdravja.

Vsi vemo, da sta sveže sadje in zelenjava zdrava a resnica je, da v sodobnem času, ko je na voljo poceni hitra hrana zelo redko ali pa celo nikoli oziroma vsaj redkeje posegamo po svežem sadju, polnem vitaminov in zdravja nasploh. Kadar pa imamo zeleni zabojček sveže zelenjave ali gajbico svežega sadja pri roki pa avtomatsko pogosteje posežemo po njem. Tako si med pavzo namesto kave morda raje privoščimo svežo sočno in sladko domačo hruško ali domače jabolko, še posebej so okusna tista sorte topaz, morda kakšen domač kivi ali mango, ki ga dostavijo do nas z letalom (tako imenovan letalski mango ali odličen sladek letalski ananas) oziroma katerokoli drugo sveže eksotično ali domače sadje in v telo spotoma vnesemo poleg svežine in energije tudi nujno potrebne vitamine in minerale, ki jih sicer ne bi. S tega vidika ima velik smisel imeti sadje na drugem delovnem mestu, pisarni, kozmetičnih salonih, mehanični  delavnici...

Prednosti tega, da vam nekdo dostavi sadje na delovno mesto je več. Najpomembnejša je ta, da dobite vedno res sveže sezonsko sadje, ki je visoke kvalitete vedno ob točno določenem času v pisarno ali na delovno mesto. Ni vam potrebno skrbeti kdaj in kako ter od kje bi dobili gajbico sadja, saj to naredimo mi namesto vas. Kaj pa sadje dostavljeno na dom? Kakšne so tukaj prednosti oziroma razlike med dostavo sadja na dom in dostavo sadja v pisarno? Sadje na domu super zadeva, ker vam tudi v primeru sadja dostavljenega na dom v teh za delovnega človeka obremenjenih časih ni potrebno razmišljati in iskati svežega, okusnega sadja in zelenjave vsepovsod.

Zabojček zelenjave oziroma gajbico sadja preprosto naročite in domov vam dostavimo gajbico svežega sadja in zelenjave različnih pridelovalcev iz različnih koncev Slovenije in tudi pridelovalcev iz sosednjih dežel, kjer predvsem sodelujemo s Hrvaško, predvsem v času svežih mandarin z Neretve. Delujemo po principu s polja na mizo, kar pomeni, da imamo navezane stike direktno s pridelovalci in za dostavo do vas izbiramo najkrajšo pot. S polja na mizo pomeni tudi to, da sploh v sezoni dejansko dostavljamo po principu zvečer ali zjutraj sveže pobrano, pregledano in lično spakirano ter že takoj zjutraj dostavljeno, da dobite sadje in zelenjavo na dom, vaše delovno mesto ali v vašo pisarno kar najbolj sveže še z vonjem po polju. Od tu ime s polja na mizo. Polje namreč je vir neskončnih domačih dobrot.

Pojavi pa se vprašanje kakšno je tisto res zdravo sadje, po katerem tako hrepenimo. Tukaj bi priporočil, kot kažejo izkušnje in se v to smer tudi odloča vedno več ljudi, gajbico sadja, če je le možno ekološke torej eko oziroma bio pridelave, saj to sadje in zelenjava vsebuje pozor, ne do 1x, ne do 2x, ne do10x ampak kar do 200x manj ostankov raznoraznih pesticidov in herbicidov, katerih se v kmetijstvu uporablja še vedno, po mojem mnenju, na nek način preveč. Situacija je počasi takšna, da je vedno manjša razlika v ceni med ekološko pridelanim sadjem, ki ga tudi lahko imate v svoji pisarni in med klasično pridelanim sadjem. Razlika med res zdravim in »zdravim« sadjem pa je več kot očitna. Pomislite koliko sadja in zelenjave pa čeprav domačega, ki je tudi praviloma vedno škropljeno, zaužijete tokom življenja in kako velik je vnos škodljivih snovi v vaše telo in kakšno škodo si s tem, pa čeprav nehote ali nevede povzročate. Podobno kot se pri kadilcu kopičita v telesu nikotin in katran, se tudi tukaj kopičijo strupene snovi in vsi vemo, kaj se zgodi nazadnje s kadilcem. Nekaj podobnega se dogaja tudi pri dolgotrajnem uživanju sadja in zelenjave, kjer je največ ostankov strupenih snovi, v vašem telesu.

Prav zaradi tega, vas vabim, da si sadje za vašo pisarno ali vaš dom, naročite. Koliko se vam zdi vredno vaše zdravje? Koliko se vam zdi vredno vaše telo? Koliko vam pomeni, da boste lahko na starost uživali sadove vašega dela? Trditi, da ekološkega ni nič, da je že itak vse onesnaženo je prav tako neumno in neodgovorno, kot trditi, dajmo kaditi ali pa dajmo enega prižgati, saj je že tako ves zrak hin in onesnažen. Verjetno se boste strinjali z menoj, če rečem, da navkljub onesnaženemu zraku kadilci živijo slabše, krajše in pogosteje zbolevajo za številnimi boleznimi, ki so posledica kajenja, za razliko od ljudi, ki kajenja ne marajo in ga zavračajo.

Prav zato smo v naši spletni trgovini s polja na mizo predvideli, da bo šel trend in zdravo zavedanje v to zdravo. Ne samo domačo, pač pa tudi ekološko smer. Prav v ta namen stalno povečujemo izbor ne samo domačih, pač pa domačih in tudi izdelkov iz sosednjih dežel, ki so eko oziroma tako imenovani bio pridelki in izdelki.

 

Povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Boštjan Lakner s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.