DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

HIŠNA MEŠANICA ESCOBAR 100g (Mletje za turško kavo) (HišMešEsco100g)

HIŠNA MEŠANICA ESCOBAR 100g (Mletje za turško kavo)
Escobar

Pridelovalec: Escobar

100 % Premium Arabica. Za kavne gurmane.

Več »

Kompleksen preplet sladko slanih tonov, ki dajejo okuse temne čokolade, hruške in likerja.

Cena: 4,05 €/100g

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Boštjan Lakner s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

NASVET ZA PRIPRAVO NAJOKUSNEJŠE TURŠKE KAVE:

1. Posodo napolnite z vodo, v hladno vodo dodajte kavo ter pristavite na vročo kuhalno ploščo (pri indukciji se izogibajte najvišjim temperaturam, sicer voda prehitro zavre).
2. Ko kava malo potone, po približno 1 minuti, dobro premešajte, da se kava razpusti. Na površju počasi nastane penasta plast, nato počakajte, da se pena začne počasi dvigovati.
3. Ko se kava dviguje proti robu džezve, jo pazljivo odstranite, še preden zavre, pri približno 90 stopinjah. Na vrhu bo nastala debela plast pene.
4. Za trenutek lahko kavo pristavite nazaj na vročo ploščo, vendar ni nujno. Kava namreč ni ljubiteljica previsokih temperatur. Preden kavo servirate in začnete piti, počakajte vsaj 2 minuti, približno toliko časa, kot ste porabili za pripravo, da se kava umiri in se večji delci usedejo na dno posode.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.