DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

KARITEJEVO MASLO BORUTUTU, 100 g

KARITEJEVO MASLO BORUTUTU, 100 g
 

TUNTEYA karitejevo maslo Borututu je 100% naravno!

Več »

Sorta: karite, izvleček drevesa borututu

Nerafiniranemu karitejevemu maslu je dodan izvleček zdravilnega afriškega drevesa Borututu. Zaradi tega traja dlje, da se karitejevo maslo vpije v kožo, zato je idealno predvsem za kožne težave kot so ekcemi in luskavica.

Cena: 11,99 €/100 g

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Karitejevo maslo se pridobiva iz oreščkov karitejevega drevesa (Butyrospermum parkii) v Zahodni Afriki. Tam ga že več kot stoletje uporabljajo za nego kože in las. Maslo je pri sobni temperaturi v trdnem stanju, s segrevanjem se spremeni v olje rahle teksture. Pogosto se uporabi kot sestavina pri kozmetičnih izdelkih, lahko pa ga nanesemo tudi samostojno na kožo ali lase. Je izjemno hranljivo za kožo, bogato je z vitamini A, E in F. Primerno je predvsem za suho in razpokano kožo, saj pripomore k njenemu obnavljanju in ohranjanju elastičnosti.

Tunteya karitejevo maslo je ekološko in ima vso zahtevano dokumentacijo, kot so varnostni list, certifikat naravne kozmetike ter kemične in mikrobiološke analize, ki jih zahteva stroga zakonodaja EU.

Sestavine/INCI: karitejevo maslo (Butyrospermum Parkii Butter), izvleček korenine drevesa borututu (Cochlospermum angolensis)

  • 100 % ORGANSKO
  • NERAFINIRANO KARITEJEVO MASLO
  • IDEALNO ZA LAJŠANJE KOŽNIH BOLEZNI (luskavica, ekcem)

Primerno je za vse tipe kože, kot tudi za lasišče. Primerno tudi za dojenčke. Samo za zunanjo uporabo. Hraniti na temnem in hladnem.

Uporaba: stopite med dlanmi in nežno nanesite na kožo ali lasišče.

Povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Boštjan Lakner s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.