DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

VODA 902, naravna negazirana 0,5l (Voda902NarNeg0L5)

zelo mehka voda
VODA 902, naravna negazirana 0,5l
Voda 902 d.o.o.

Pridelovalec: Voda 902 d.o.o.

Naravni gorski izvir vode 902 se nahaja na nekaj več kot 1100 metrov nadmorske višine. Voda izvira v neokrnjeni naravi Kamniško-Savinjskih Alp, točneje na Črnivcu, kjer ni industrij, poseljenih območij in kmetijskih zemljišč, ki bi vodo onesnaževali.

Sorta: naravna

Analiza je pokazala da je voda izjemna zaradi svoje nizke prevodnosti, saj izvira iz hriba vulkanskega izvora. Ker te kamnine niso vodotopne, spada Voda 902 med zelo lahke vode. Kljub temu da nima visoke vsebnosti mineralov, njena PH vrednost znaša med 7,0 in 7,5. Prevodnost vode, ki je sicer merilo za čistost vode, je eden glavnih parametrov, ki določajo kvaliteto vode. Voda z nizko prevodnostjo v našem telesu mnogo bolje in lažje opravlja vlogo transporta snovi, kar je primarna naloga vode v našem telesu.

Cena: 0,79 €/0,5l

Stanje zaloge: na voljo

 
 

Sorodni produkti

 

Priporočamo vam tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.