DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

SUPER PONUDBA ZA DOSTAVO SADJA V PODJETJE ALI PISARNO

Za podjetja imamo pripravljeno super ugodno in zanimivo ponudbo za dostavo sadnih zabojčkov. V našem podjetju dajemo poudarek na uporabnost in upoštevamo izkušnje, ki so pokazale kaj najbolje deluje oziroma kakšnega sadja si večina želi. Na podlagi izkušenj smo tako kot osnovo pripravili 3. najbolj uporabne zabojčke. Seveda pa se popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. V zabojčke vedno polnimo samo tisto ta boljše sadje, ki ima pristen in poln okus. Vedno pa dajemo prednost domačim slovenskim pridelovalcem. Poreklo sadja in zelenjave imamo ažurno označeno v spletni trgovini. Tudi sam prihajam s kmetije, kar mi pri izboru domačega sadja in zelenjave daje ogromno prednost, ker imam ogromno osebnih znancev in prijateljev, ki so kmetovalci in tako imamo resnično bogat izbor pogosto tudi takrat, ko smo že izven sezone.

Naročanje in izbira sadja za vaše podjetje je pri nas popolnoma enostavna. Zadostuje že en telefonski klic ali sporočilo po e-mailu in vaše želje so upoštevane.

Dostava je vedno brezplačna. Ura in dan dostave je popolnoma prepuščeno vašim željam in potrebam. Tudi tukaj smo zelo prilagodljivi. V podjetja dostavljamo vse delovne dni v tednu od ponedeljka do petka.

Sadje ročno pregledamo in v zabojčke vedno polnimo samo tisto najboljše sadje, ki ima pričakovane lastnosti in bogat okus.

Sadje dostavljamo v lesenih zabojčkih, ki so vračljivi in jih ob naslednji dostavi zamenjamo ter ponovno napolnimo.

Račun za naše storitve običajno izstavimo 1x mesečno na zbirnem računu.

Še eno pomembno vprašanje. Kaj pa cena naših produktov? Kako je lahko toliko nižja?

Ugodno ceno dosežemo na ta način, da imamo zelo razvejano prodajno strategijo. Imamo namreč kar dve fizični trgovini, spletno trgovino ter smo prisotni še na dveh tržnicah. Vsako prodajno mesto je zgodba zase a skupno potrebujemo kar veliko količino sadja in ostalih pridelkov kar nam omogoča zelo dobro in stabilno prodajo ter nekoliko ugodnejšo ceno. Drug del ugodne cene pa se skriva v tem, da tudi sam prihajam s kmetije in imam ogromno prijateljev iz mladosti, ki se danes ukvarjajo s sadjarstvom in tako dobim sadje direktno od njih brez posrednikov. To mi omogoča boljšo izhodiščno ceno in višjo kakovost pridelkov. Tretji del pa dosežemo tako, da veliko večino sadja, ki pride iz sosednjih dežel dobimo kar direktno od tam in tako odstranimo še enega posrednika in dobimo bolj sveže pridelke, ker izpustijo vsaj eno prekladanje in skladiščenje.

Ugodnejšo ceno dosežemo na račun iznajdljivosti in trdega dela in nikakor ne na ta način, da bi v zabojčke polnili sadje nižje kakovosti.

V našem načinu poslovanja delujemo pošteno, ker se zavedamo, da oba zadovoljna stranka in zadovoljen dobavitelj pripeljeta do tistega pravega zadovoljstva in uspeha.

1. Osnovni bogati zabojček 9kg dobrot cena zabojčka 22,25€ + ddv za redne naročnike -10% = 20€ + ddv

Ta zabojček je pripravljen tako kot se je izkazalo, da ga večina želi.

V zabojčku je 9 kg mešanega sadja ( 3 kg jabolk, 1kg hrušk, 1kg pomaranč, 3 limone, 2 kg različnega sezonskega sadja (npr. 1kg breskev in 1 kg nektarin,...1kg kivija in 1kg kakija....1 kg mandarin in 1kg sliv...),

ter 1,5 kg banan.

To pa še ni vse. V sami sezoni avtomatsko dodamo košarico jagod, borovnic in češenj. Težo prilagodimo tako, da za par dkg zmanjšamo količino jabolk.

Vsebino zabojčka popolnoma prilagodimo vašim željam. To pomeni da si v tej ceni in količini lahko sami izberete kakšno polnitev bi želeli (npr. manj jabolk in več hrušk ter banan, morda banane namesto hrušk, več breskev in manj jabolk....).

V ta zabojček polnimo vse vrste sadja in zelenjave, ki je trenutno aktualno in ga imamo na razpolago v spletni trgovini, razen letalskega ananasa, letalskega manga, papaje in zmajskega sadeža.

2. Tropski razkošni zabojček 33,20€+ddv za redne - 10% = 29,90€ + ddv

Je popolna tropska sadna porcija najboljšega izbranega sadja.

V zabojčku je 9 kg sadja in sicer jedro predstavljata letalski ananas in letalski mango ( gre za način prevoza do Slovenije – sadež do konca dozori v tropih kjer ga poberejo in v roku 24-ih ur z letalom pošljejo na končno destinacijo kar pomeni, da ohrani pristno aromo in izredno poln, sladak in bogat okus ).

V zabojčku je še kivi, banane, hruške, jabolka in sezonsko sadje do količine 9 kg.

Količino in vsebino zabojčka lahko poljubno spreminjate.

3. Zabojček vitaminska bomba 22,25€ + ddv za redne - 10% = 20€ + ddv

Zabojček je sestavljen iz 9 kg sadja in zelenjave primernega za smoothije. V osnovi je v zabojčku 2 kg jabolk, 2 kg pomaranč, 2 kg banan, 3limone, 1 avokado, sveža stebelna zelena, sveža špinača, korenje, kumare in korenina ingverja.

V ta zabojček lahko po želji dodamo tudi 1l domačega mleka in/ali 0,5l domačega jogurta. Prav tako vam po želji dodamo chia semena.

V tem zabojčku boste našli vse kar potrebujete za ta pravi sveži smoothie.

 
 
 

Prijavite se na naše e-novice in prejmite DARILO

 

Ob naročilu na naša obvestila o novih ponudbah, člankih in novostih prejmete kot darilo dobrodošlice: urnik za planiranje tedenskega nakupa sadja in zelenjave.

Za vas smo pripravili uporabno orodje, s katerim si pomagate splanirati nakup sadja in zelenjave za cel teden, da bo zaloga optimalna, da ne bo ničesar preveč in ničesar premalo.

Prijavite se in poslali vam bomo planer za tedenski nakup sadja in zelenjave.

    1. Boštjan Lakner s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Nas še ne poznate?

V podjetju vam že od leta 2013 prinašamo vrhunsko sadje in zelenjavo slovenskih pridelovalcev z različnih koncev Slovenije. Osebno sodelujemo z več kot 20 slovenskimi pridelovalci in njihovimi družinami in jim pomagamo oddati njihove pridelke v roke več kot 1000 stalnim strankam. S slovenskimi pridelovalci sodelujemo tako, da pripravijo sproti pridelke, tako da pridejo sveži v roke naših strank.

Več o nas

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.