DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

KAKO NAROČIM IN KDAJ DOBIM?

KAKO NAROČIM IN KDAJ DOBIM?

30.03.2020

Zaradi trenutne situacije smo se tudi mi prilagodili in uredili dostavo na varen, brezstičen način. V ta namen omogočamo plačilo po predračunu, pripravljamo pa tudi plačilo s plačilnimi karticami. Pred dostavo je obvezno predhodno plačilo, potrdilo o plačilu pošljite na e-naslov narocila@spoljanamizo.si. Paket vam bomo dostavili na dogovorjeno mesto, prej pa vas bomo kontaktirali na dano telefonsko številko in obvestili o dostavi.

Še vedno pa je možno plačilo z gotovino ob prevzemu, kjer upoštevamo varnostne predpise: rokavice, maska in varnostna razdalja.

KAJ POMENI ZAPRTA SPLETNA TRGOVINA?

Ko dosežemo število naročil, katera še lahko dostavimo, zapremo trgovino za nova naročila. Naročila, ki so potrjena, BODO DOSTAVLJENA V ROKU 2 DELOVNIH DNI. Zaprta spletna trgovina pomeni, da se ne sprejemajo nova naročila, oddana naročila pa se dostavijo.

KAKO IZGLEDA NAROČILO IN KAKO VEM, DA BO DOSTAVLJENO?

Ko oddate naročilo, dobite avtomatski odgovor na mail, ki ste ga navedli v naročilu. Naslov sporočila je Hvala za nakup v spletni trgovini spoljanamizo.si. V njem preverite, kaj je bilo naročeno in dobite potrdilo, da smo naročilo v spletni trgovini spoljanamizo.si dejansko dobili. Ko to sporočilo dobite, to pomeni, da je bilo naročilo oddano in da ne rabite skrbeti, ker smo vaše naročilo sigurno prejeli. Sporočilo pride v predal promocije, tako da preverite tam, v kolikor sporočila ne najdete. To sporočilo dobite takoj, v roku nekaj minut.

Drugo sporočilo, ki ga dobite iz spletne trgovine spoljanamizo.si, je sporočilo, da vam bomo naročilo dostavili. Naslov sporočila je Potrditev naročila v spletni trgovini spoljanamizo.si. Ko dobite to spororčilo, to pomeni, da smo sprejeli vaše naročilo in bo dostavljeno v roku 2 delovnih dni. 

Plačilo po predračunu izberete v primeru, ko ne želite stikov z dostavljalcem in plačate preko TRR. Pripravljamo tudi plačila s kreditnimi karticami, vendar so še v teku. Ko bo to mogoče, vas bomo obvestili. Predračuna posebej ne pošiljamo. V kolikor izberete način plačila po predračunu, to pomeni, da se plačilo izvede PO TEM, ko prejmete sporočilo Potrditev naročila. V prvem sporočilu je naveden znesek za plačilo, v drugem pa so podatki za plačilo. Sporočila najdete tako, da v iskalnik v mail aplikaciji vpišete spoljanamizo in vam pokaže sporočila, ki so prišla s tega naslova. V referenco OBVEZNO navedite številko naročila, ki ga najdete v obeh sporočilih na vrhu.

Zaradi povišanih temperatur ne bomo več dostavljali naročil preko hitre pošte, zato trenutno dostavljamo samo na zgoraj omenjene lokacije. Naročila iz krajev, kjer ne dostavljamo, moramo žal zavrniti.

Najlepša hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

Ekipa spoljanamizo.si

 

Prijava na e-novice

Ob naročilu na naša obvestila o novih ponudbah, člankih in novostih prejmete kot darilo dobrodošlice: urnik za planiranje tedenskega nakupa sadja in zelenjave.

Za vas smo pripravili uporabno orodje, s katerim si pomagate splanirati nakup sadja in zelenjave za cel teden, da bo zaloga optimalna, da ne bo ničesar preveč in ničesar premalo.

Prijavite se in poslali vam bomo planer za tedenski nakup sadja in zelenjave.

    1. Boštjan Lakner s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.