DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

ZRIRAP so.p.

ZRIRAP so.p.

Zavod za raziskovanje in razvijanje alternativnih praks, socialno podjetje Beltinci (krajše ZRIRAP so.p., Beltinci) že od leta 2015 obdeluje vrt v središču Beltinec, kjer se prepletajo prakse permakulture, biodinamike in podobnih vej, predvsem pa pridelava temelji na ekološkem principu. V letu 2018 so pridobili certifikat za ekološko pridelavo, ki ga kontrolira Inštituta za kontrolo in certifikacijo UM.
Na vrtu pridelujejo različne vrste zelenjave in zelišč, katerih presežke predelajo v obliki različnih shrankov (omake, vložnine, pesto,...). Obenem zelišča uporabljajo v različnih čajih in čajnih mešanicah ter ročno izdelanih naravnih milih, dišavnih vrečkah, oljih, ipd..
Večji delež nihovih zaposlenih predstavljajo osebe iz različnih ranljivih skupin, zato je večina del opravljena ročno in v skladu z delovno storilnostjo zaposlenih. Na vrtu izvajajo tudi različne praktične delavnice in druge izobraževalne vsebine za posameznike in lokalne vrtce ter šole, obenem pa tudi manjši delež pridelane zelenjave dobavljajo javnim zavodom.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.